Start: Ergens in Puketi forest
End: Puketi forest HQ
Afstand: 15 km (198 in totaal)
Vandaag is een korte dag. Relaxed opstaan op een schitterende plek, ontbijtje bij de rivier. Vervolgens nog een stukje lopen door de rivier, gevolgd door nog wel een steil stuk omhoog, dat gelukkig niet modderig is, en daarna een makkelijke 4×4 weg naar een camping. Het enige wat een beetje afdoet van de paradijselijke sfeer is de possums traps. Ze zijn wel heel effectief: ik heb vandaag zeker 20 dode possums gezien; sommige onthoofd door de val, sommige relatief vredig hangend aan hun nek. Alhoewel het blijkbaar een goede manier is om met de possum plaag om te gaan (in ieder geval beter dan niet specifiek gif), hadden ze van mij wel net iets verder van ons wandelpad mogen hangen…
received_10154610435139765

One thought on “Dag 12: Vervolg van puketi forest

  1. Leuke foto van je in het Puketi Forest! Prachtig die lichtval in dat dichte woud. Wat hadden jullie heerlijk weer toen je door de Northland Forests liep! En ja ik kan me voorstellen dat het geen leuk gezicht is al die possums in die traps.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *