Start: Kerikeri
End: Paihia
Afstand: 24km (248 in totaal)
Vandaag een makkelijke route door het bos: zachte ondergrond, makkelijke paden en niet te steile hoogteverschillen. Dit is de eerste dag dat ik met muziek loop en dat ik combinatie met de makkelijke route vliegen de kilometers voorbij.
Als we in het bos lopen komen we nog een groepje bekenden tegen: een aantal van de snelle jongens die ik in Ahipara voor het laatst had gezien. Ik had niet verwacht die nog een keer te zien (en zeker niet achter ons), maar ze hebben een rustdag in Kerikeri genomen. Zo horen we ook dat Jessica en Casey gestopt zijn met de wandeling en terug vliegen naar AustraliĆ«. Heel erg jammer… Ik kan me voorstellen dat ze ontmoedigd waren door Herekino en (vooral) hun omweg over de snelweg om de andere Northern Forests te omzeilen, maar het klinkt toch een beetje als een overhaaste beslissing. Ik hoop van harte dat ze nog een keer terug komen in de komende jaren om de route te lopen.
received_10154613189134765

One thought on “Dag 14: kilometers aftikken op makkelijke bospaden

  1. Een hele leuke foto van je Viv, hoe kan het ook anders dat je even het gezelschap van een paard zoekt, je zult de paardenwereld wel missen dit halfjaar. Het lijkt bijna of dit paard samen met jou de verdere route bekijkt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *