Start: Huntly golf course
End: Hamilton
Afstand: 47 km (800 totaal)
Plan: vroeg op, ontbijt in Huntly, eten kopen voor 2 dagen, de hakarimata ridgeline beklimmen, kamperen, morgen langs de rivier naar Hamilton lopen.
De uitvoering: vroeg op, naar Huntly lopen, hongerig de supermarkt in en genoeg snacks kopen voor misschien wel 4 dagen, ontbijt bij Subway, vanwege regen en slecht zicht besluiten om de Hakarimata heen te lopen en dan maar flink te pushen (47 km) zodat we om 20.30 bij een hostel aankomen en in een bed kunnen slapen ?
IMG_20161220_114149010
Ergens vandaag breek ik m’n persoonlijke uur record (7 km) en als ik daarna in een parkje naast een speeltuin op Matt en Jeremy zit te wachten val ik in slaap… Om wakker te worden in de stromende regen met 4 volwassenen die me schuilend onder een speeltoestel aanstaren. Fijn dat niemand op het idee was gekomen me even wakker te maken voordat alles nat was.

One thought on “Dag 38: push richting Hamilton

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *