Start: Pelorus Bridge
End: Middy hut
Afstand: 27 km (1835 totaal)
Ook vandaag proberen we op het makkelijke terrein zo veel mogelijk kilometers te maken. Het is weer erg warm, maar gelukkig kunnen we rond lunchtijd een verfrissende duik nemen en lopen we daarna in de beschutting van het bos.
IMG_20170211_153610497
Veel nieuwe eerste indrukken vandaag, waaronder eerste
  • Rivier in het Zuidereiland – een stuk kouder dan in het Noorden, maar na een paar keer naar adem happen heerlijk verfrissend op een dag als vandaag
  • Bos in het Zuidereiland: breder pad en geen modder (dat zal niet zo blijven). Ik vind dit overwegend berkenbos wel minder indrukwekkend dan het oer regenwoud. Dan neem ik de modder graag voor lief.
Er zitten over het algemeen zoveel sandflies dat het niet echt mogelijk is ergens langer dan 2 minuten te zitten of stil te staan (zo lang hebben ze nodig om je te vinden…) en na het zwemmen neem ik geen pauze tot de hut. Zelfs de lunch eet ik in beweging en ik loop met m’n sokken over m’n broek om m’n enkels te beschermen.
IMG_20170212_172246941

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *