Start: Riverton/Aparima
End: Invercargill
Afstand: 32 km (2964 totaal)
Naast alle verschillende landschappen nemen we ook afscheid van alle verschillende weertypes: vandaag is dat dus 20 km over het strand in de striemende regen met tegenwind. Toch voel ik me eigenlijk heel vrolijk!
We zijn wel verkleumd tot op het bot, en als we langs een eigenlijk te chique restaurant komen gaan we met zijn vijven naar binnen om op te warmen. Mijn handen zijn zo koud dat ik de gesp van mijn rugzak maar net los krijg en ik wacht nog maar even met naar de wc gaan omdat ik denk dat ik mijn broek niet open krijg. We hebben allemaal hetzelfde probleem dus dat is dan weer heel grappig.
doorweekt “nautisch kijken”
De rest van de dag hebben we minder tegenwind en is het zelfs af en toe droog. In het hostel in Invercargill komen we ook Amaury weer tegen (waar ik in het Noorder Eiland vaker mee gelopen heb). We zullen dus morgen met zijn zessen finishen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *